Elke ruimte in je huis vraagt weer om een andere soort verlichting. In de keuken, berging en werkkamer wil je graag voldoende helder licht om te werken. In je woon- en slaapkamer wil je daarnaast ook graag sfeerverlichting. Ook de locatie en soort lampen die je kiest, is voor elke ruimte anders.

Voordat je de verlichting per ruimte gaat kopen is het belangrijk om even goed na te denken over de functionaliteit van de lampen. Wil je in bed kunnen lezen? Dan heb je daar een goede lamp voor nodig. Is er in de woonkamer een donkere hoek? Dan is een heldere lichtbron op die plek een goed idee. Ook is het belangrijk om na te denken over het design. Met lampen kun je die unieke touch toevoegen die de ruimte een totaal andere en unieke look geeft. Zorg ervoor dat de lampen ook passen in de stijl en sfeer van de ruimte.

Om je te helpen met zoeken, hebben we alle verlichting per ruimte even voor je op een rij gezet. Daarbij geven we per ruimte aan waar je op moet letten, welke mogelijkheden er zijn en wat de laatste trends zijn. Dit helpt je bij het maken van de juiste keuzes wanneer je de verlichting per ruimte gaat kopen. De verlichting per ruimte is ingedeeld in de volgende categorieën:

Badkamer
Eetkamer
Garage/kelder
Hal/vide
Kantoor/werkruimte
Keuken
Kinderkamer
Slaapkamer
Winkel/showroom
Woonkamer
Tuin